Nieuwbouw

Wilt u aanpassingen maken aan uw nieuwbouwwoning of zoekt u een professionele aannemer? Neem dan contact op met Bakker Totaal Bouw! Vakmanschap en ambacht zijn onze passie, en we helpen u graag met uw nieuwbouwproject.

Vakmanschap en Professionaliteit

Als toonaangevend bouwbedrijf hebben we een vast team van bekwame en nette timmerlieden die garant staan voor vakmanschap en professionaliteit.

Beste kwaliteit materialen

We maken gebruik van duurzame, A-kwaliteit materialen, wat resulteert in een onderhoudsarme aanbouw waar u een leven lang van kunt genieten.

Snelle Oplevering binnen 3 Weken

Bij Bakker Totaal Bouw leggen we de nadruk op een efficiënt bouwproces en streven ernaar om snel te leveren.

Nieuwbouw volgens uw wensen

Bij Bakker Totaal Bouw hanteren we een bouwmethode die de voordelen van traditioneel vakmanschap combineert met moderne efficiëntie. We werken met betonnen verdiepingsvloeren, kalkzandstenen binnenmuren en ambachtelijk gemetselde buitenmuren. Deze traditionele technieken passen we echter toe met een moderne en efficiënte aanpak.

Dit betekent niet alleen meer flexibiliteit in uw keuzes tijdens de bouw, maar ook een duurzaam en waardevast huis. Door onze ervaring van 10 jaar weten we hoe we vakwerk moeten leveren, zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Waarom Nieuwbouw met Bakker Totaal Bouw?

  1. Uitstekende Kwaliteit: Onze nieuwbouwprojecten worden uitgevoerd met de hoogste kwaliteit materialen, afgestemd advies en minimale overlast tijdens de uitvoering.

  2. Samenwerking Voordelen: Profiteer van voordelen wanneer anderen in uw buurt ook gelijktijdig aanbouwprojecten uitvoeren.

  3. Vergunningsafhandeling: Geen gedoe met vergunningen. Wij regelen dit voor u, zodat u zich kunt concentreren op de bouw van uw droomhuis.

  4. Duidelijk Contact: We hechten waarde aan heldere communicatie. U wordt op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat u met vertrouwen naar de oplevering kunt uitkijken.

  5. Brede Dienstverlening: Naast nieuwbouw bieden wij een scala aan diensten, van stukadoorswerk tot CV-installatie en meer. Alles om uw nieuwbouwproject compleet te maken.

Uw nieuwbouwproject op maat

Neem vandaag nog contact op met Bakker Totaal Bouw en ontdek hoe wij uw nieuwbouwproject tot leven kunnen brengen!

Advies nodig?

Neem contact op met ons. Wij helpen jou graag.

Vraag een offerte aan

Klaar om jouw nieuwbouwproject te starten?

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan. Uw nieuwbouwproject is klaar om te beginnen, en Bakker Totaal Bouw staat klaar om het tot een succes te maken.

Previous
Next

Klantreviews

Badkamer Bakker totaal Bouw