Op zoek naar Extra Ruimte? Kies voor een Dakopbouw bij Bakker Totaal Bouw.

Bij Bakker Totaal Bouw, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, zijn kwaliteit en service de kern van ons vakmanschap. Welkom op de plek waar jouw wens voor een droomdakopbouw werkelijkheid wordt.

Vakmanschap en Professionaliteit

Bij Bakker Totaal Bouw wordt uw aanbouw gebouwd door ervaren vakmensen. Als toonaangevend bouwbedrijf hebben we een vast team van bekwame en nette timmerlieden die garant staan voor vakmanschap en professionaliteit.

Beste kwaliteit materialen

We maken gebruik van duurzame, A-kwaliteit materialen, wat resulteert in een onderhoudsarme aanbouw waar u een leven lang van kunt genieten.

Snelle Oplevering binnen 3 Weken

Bij Bakker Totaal Bouw leggen we de nadruk op een efficiënt bouwproces en streven ernaar om uw aanbouw standaard binnen 3 weken na goedkeuring op te leveren.

Binnen 3 Maanden Beginnen met je Dakopbouw

Het aanvragen van een prijsopgave via onze website neemt slechts enkele minuten in beslag! Binnen 1 werkdag ontvang je een prijsschatting, zodat je meteen kunt bepalen of de dakopbouw binnen je budget past.

Hoe gaan we te werk?

Een Gesprek over de Prijsopgave Na ontvangst van de prijsopgave plannen we graag een afspraak met je in om deze samen door te nemen. Als je tevreden bent, komen we graag bij je langs om alle details te bespreken en de situatie in je woning op te nemen.

Definitieve Offerte Zodra alle details en maatvoeringen duidelijk zijn, sturen we je zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen duurt dit ongeveer een week, maar omdat we altijd maatwerk leveren, kan het in sommige gevallen iets langer duren.

Productie van de Dakopbouw Zodra we groen licht krijgen, laten we de architect het tekenwerk afronden en vragen we de benodigde vergunning aan. Zodra de vergunning is goedgekeurd, bestellen we de materialen. De exacte doorlooptijd van het project is afhankelijk van hoe snel de vergunning wordt verleend.

De Plaatsing van je Dakopbouw Om ervoor te zorgen dat het bouwproces soepel verloopt, besteden we veel tijd aan de voorbereiding. We produceren alle ‘prefab’ wanden en dakdelen voordat we op locatie beginnen.

Advies nodig?

Neem contact op met ons. Wij helpen jou graag.

Vraag een offerte aan

Tijdlijn van het proces

Week 1 - Voorbereiden van het Dak

We starten de bouw met het voorbereiden van het dak. De bestaande dakbedekking en isolatie worden verwijderd, we creëren het trapgat en treffen de benodigde voorbereidingen voor de plaatsing van de wanden.

Week 2 - Plaatsen van de Prefab Onderdelen

In de tweede week hijsen we de wanden en de dakdelen op het dak en monteren we het casco van de opbouw. Nadat we de juiste folie en isolatie hebben aangebracht, is de dakopbouw wind- en waterdicht.

Week 3 - Afwerking aan de Buitenzijde

In de derde week richten we ons op de buitenkant van de dakopbouw. We werken de gevels af en brengen de dakbedekking aan.

Week 4 - Aftimmeren van het Interieur

Aan de binnenkant zorgen we voor de laatste afwerking van de dakopbouw: we plaatsen de trap, deuren en verzorgen de afwerking van kozijnen en plafonds.

Klaar om jouw bouwproject te starten?

Bij Bakker Totaal Bouw zijn we gepassioneerd om jouw droomdakopbouw werkelijkheid te maken met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Jouw nieuwe ruimte, precies zoals je het hebt gewenst.

Klantreviews

Dakkapel laten plaatsen