Wil jij een totale renovatie? Kies dan voor ons

Ontdek vakmanschap en toewijding in de bouw. Bij Bakker Totaal Bouw, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, staan kwaliteit en service voorop. 

Vakmanschap en Professionaliteit

Bij Bakker Totaal Bouw wordt uw aanbouw gebouwd door ervaren vakmensen. Als toonaangevend bouwbedrijf hebben we een vast team van bekwame en nette timmerlieden die garant staan voor vakmanschap en professionaliteit.

Beste kwaliteit materialen

We maken gebruik van duurzame, A-kwaliteit materialen, wat resulteert in een onderhoudsarme aanbouw waar u een leven lang van kunt genieten.

Snelle Oplevering binnen 3 Weken

Bij Bakker Totaal Bouw leggen we de nadruk op een efficiënt bouwproces en streven ernaar om uw aanbouw standaard binnen 3 weken na goedkeuring op te leveren.

Totale renovatie: Efficiënte vernieuwing

Bij Bakker Totaal Bouw begrijpen we dat snelheid van essentieel belang is bij het uitvoeren van uw totale renovatieproject. Daarom hebben we ons proces geoptimaliseerd, zodat we uw renovatie binnen een redelijke tijdsperiode kunnen realiseren, vanaf het moment dat u uw aanvraag indient tot de oplevering.

Hoe werken wij?

U vraagt een offerte aan Het aanvragen van een prijsopgave via onze website kost slechts enkele minuten. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij een nauwkeurige schatting geven van de kosten voor uw totale renovatie.

Bespreking Prijsopgave Na ontvangst van de prijsopgave plannen we graag een afspraak met u in om deze met u door te nemen. Als u tevreden bent, bezoeken we uw locatie voor details en inmetingen.

Definitieve Offerte Zodra alle details en afmetingen bekend zijn, ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Hoewel maatwerk in sommige gevallen iets meer tijd kan vergen, doen we ons best om deze zo snel mogelijk te leveren.

Advies nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Advies nodig?

Neem contact op met ons. Wij helpen jou graag.

Vraag een offerte aan

Tijdlijn van het proces

Week 1 - Grondwerk

In de eerste week gaan we meteen van start met het grondwerk. Hierbij heien we de palen, leggen we de fundering en bouwen we de stevige staalconstructie op, zodat uw project een solide basis heeft.

Week 2 - Casco en Waterdicht

In de tweede week van het project storten we de betonvloer, plaatsen we het casco, inclusief houten wanden en het dak met folies, en installeren we de kozijnen. We zorgen ervoor dat uw aanbouw de structuur krijgt die nodig is voor duurzaamheid en comfort.

Week 3 - Afwerken

In de laatste week voltooien we de aanbouw. We voorzien deze van volledige isolatie en ronden de afwerking van wanden en plafonds af. Daarna wordt de dekvloer aangebracht, waardoor uw aanbouw klaar is om ingericht te worden.

Klaar om jouw bouwproject te starten?

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan. Uw bouwproject is klaar om te beginnen, en Bakker Totaal Bouw staat klaar om het tot een succes te maken.

Previous
Next

Klantreviews

Renovatie woonkamer